Human Services bindt arbeidsmigranten aan uw bedrijf

De zekerheid van ervaring, zonder vaste verplichting

Begeleiden en huisvesten van arbeidsmigranten

Dit is Human Services

Administratie

Onze administratieve werkprocessen voldoen aan alle wettelijke eisen. Dat is voor ons een vanzelfsprekendheid, en voor u een zekerheid. Wij dragen zorg voor de juiste afdracht van sociale lasten, voor een accurate salarisbetaling en facturering en voor controles van identiteitspapieren.

Controle identiteitspapieren

Salarisbetaling

w

Begeleiding

U kunt er ook op rekenen dat we uw arbeidsmigranten optimaal begeleiden. We helpen ze niet alleen aan (aanvullend) werk, vervoer en huisvesting maar ondersteunen ze ook bij hun sociale en administratieve vragen. Ze kunnen hiervoor altijd bij onze personeelscoördinator terecht.

Personeelscoördinator

Ondersteuning bij alle vragen

Huisvesting

Iedereen die zich op het werk inzet, heeft recht op een fijne, veilige woonomgeving waar het na gedane arbeid goed wonen en leven is. Dat is onze stellige overtuiging. Passende huisvesting is daarom de belangrijkste pijler onder onze dienstverlening. Wij hebben eigen, modern ingerichte studio’s in een tuinbouwgebied in Roelofarendsveen: centraal gelegen en van alle gemakken voorzien.

Uitstekende, moderne huisvesting voor uw seizoensarbeidsmigranten

Centrale ligging

U

Werving

Ook voor de werving van nieuwe arbeidsmigranten kunt u een beroep op ons doen. We werken samen met gerenommeerde werving- en selectiebureaus in Oost-Europa. Zij doen voor ons de eerste selectie, wij tekenen voor de eindselectie. Eenmaal in Nederland begeleiden we ze naar werk, in de breedste zin van het woord. We zoeken een passende baan, brengen ze op de hoogte van de Nederlandse regels, normen en waarden, begeleiden ze naar passende woonruimte en dragen zorg voor de juiste opleidingen en vervoer, indien nodig.

Werving van nieuwe arbeidsmigranten

Samenwerking met gerenommeerde wervingsbureaus

b

Certificering

Wij zijn in het bezit van het NEN 400-1 certificaat. Dat betekent dat we voldoen aan de eisen die gesteld worden aan in Nederland gevestigde uitzenders en (onder)aannemers van werk. De norm focust op een correcte afdracht van belastingen en sociale premies. Daarnaast kijkt de norm of (buitenlandse) medewerkers in Nederland mogen werken.

In bezit van alle gangbare certificaten

NEN 4400-1

Werkzaamheden in beeld

Wat je kunt verwachten
bij Wesselman Flowers

Werkzaamheden in beeld

Wat je kunt verwachten
bij Tulpen.nl

Geen kopzorgen meer over huisvesting

De Human Services studio’s zijn nieuw, modern en van alle gemakken voorzien.

Geen kopzorgen meer over huisvesting

De Human Services studio’s zijn nieuw, modern en van alle gemakken voorzien.

‘Wij zijn blij met Human Services’

Klanten aan het woord

‘Sinds we samenwerken met Human Services kost het ons geen moeite meer om arbeidsmigranten die bij ons goed werk verrichten het volgende seizoen weer bij ons binnen te halen. Human Services begeleidt onze toppers in ons laagseizoen naar werk elders en maakt daar heldere afspraken over, zowel met ons en onze arbeidsmigranten als met de bedrijven waar ze tussentijds aan de slag gaan. En dat geeft ons een hoop rust.’

Stefan Klein

Wesselman Flowers

‘Ik kan er kort over zijn. Dankzij Human Services kunnen wij ieder seizoen weer een beroep doen op ons vertrouwde arbeidsmigranten die zonder extra uitleg precies weten wat er van ze verwacht wordt. En die er zin in hebben! Het feit dat ze via Human Services een goede woning krijgen, draagt daar absoluut aan bij. ’

Jeroen Hogenboom

Hogenboom Phloxen

‘Onze seizoensarbeidsmigranten zijn bij Human Services uitermate goed af. En dat is voor ons als werkgever erg belangrijk. Human Services begeleidt ze niet alleen van werk naar werk, maar zorgt er ook voor dat ze goed gehuisvest zijn: in een goede, moderne studio, met veel privacy, moderne faciliteiten en een korte reisafstand naar ons bedrijf. Ook in de administratieve afhandeling en in de sociale begeleiding van arbeidsmigranten levert Human Services top werk!’

Niels van der Zwet

Wesselman Flowers - Sotaweg

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?